Share
Kleding naar jouw wensen gemaakt door Atelier Pretiosa
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Beste ,

heb jij eens een kledingstuk of een stof gezien waarvoor je onmiddellijk viel? Een combinatie van kleuren en een patroon die overrompelend en onweerstaanbaar was?
Dit overkwam een vrouw, op zoek naar nieuwe garderobe (bij mannen kan dit ook gebeuren, jazeker!). Voor een broekpak zochten wij samen naar een model waarin deze bijzondere stof en haar persoon in een spetterende verschijning zouden versmelten.
Dit opvallende grafische patroon komt in de broek van het tweedelige pak terug.
Het effen topje in een olijftint verbindt deze kleuren met de huidskleur van mijn klant. Beide stoffen zijn gemaakt van fijn katoen met een vleugje stretch zodat de kledingstukken soepel en aangenaam dragen.

Het pak wordt door speciale accenten onderstreept: een losse ceintuur met een bijzondere gesp en een ketting van handgemaakte glazen kralen.
En kijk! Je kunt alle delen naar hartenlust afzonderlijk met andere stukken uit je garderobekast combineren!

"Het voorjaar mag komen", zei de vrouw lachend en vol verwachting toen zij het ensemble in ontvangst nam.

 
Ben jij benieuwd hoe Atelier Pretiosa jouw wensen voor schoonheid en kleur kan vervullen?
Met vriendelijke groet,
Amanda Lang

Atelier Pretiosa - Verrassende kostbaarheden
Facebook
 
Youtube
 
Website
 
Email


Email Marketing door ActiveCampaign