Share

Beste ,
in warrige hoopjes liggen zijden koorden, snoeren en draden op mijn ateliertafel. Trek niet te veel aan een los uiteinde, anders krijg je niet te ontwarren knopen!
Waartoe nodigen deze bleke, zachte kluwens mij uit?
Stemmig of contrastrijk
Mijn blik tast de glanzende strengen af. Voor mijn innerlijk oog glijdt kleur langzaam in het eischaal witte materiaal. Wordt het stemmig kleur in kleur of zoekt mijn geest tegenstellingen op? De ene keer is het dit en de ander keer dat. Mogelijk wordt het ook een onverwachte verrassing.
Nu moet ik mijn fantasie alleen nog uitvoeren.........
Een klassieke alleskunner
Deze ketting van zijden koorden is een klassieke alleskunner. Vanwege haar totale lengte van 120 cm kun je haar nonchalant los laten hangen, een stoere knoop erin leggen of haar als collier twee keer om je nek leggen. De ketting heeft immers geen sluiting.
Hoe langer de ketting is hoe meer je kunt uitproberen. In het atelier hangt zelfs een model met een totale lengte van 260 cm. Laat nu je fantasie spelen......
Kleuren
Kies je kleuren die op elkaar aansluiten? Vind je juist een kleurrijk contrast zeer spannend? Of moet de ketting bij een van je favoriete kledingstukken passen?
Het is aan jou.......deze ketting heeft niet veel nodig om te schitteren.
Meer van de zijden koorden
Een uitgebreide blikvanger is de ketting met zijden koorden in regenboogkleuren. Meer nog: zijden koorden laten zich uitstekend met andere materialen combineren. In het logo van Atelier Pretiosa is dit bij uitstek te zien.
Ik zelf draag kleurrijke zijden koorden graag in mijn lange witte haar. Wie weet maak ik hiervan nog eens een reportage?
Het is nooit te laat om van een workshops zijdeschilderen te genieten!
De workshops zijdeschilderen zijn er voor kinderen met hun begeleiders (gepland in de schoolvakanties), beginners en gevorderden. Kijk snel naar data:
Nog veel meer verrassende kostbaarheden van Atelier Pretiosa:
Heb je vragen, ook over workshops op jouw eigen moment of voor grotere groepen op andere locaties (kinderpartijtjes, families, vrienden of teams)?
Tot ziens in het atelier!
Met hartelijke groeten,
Amanda Lang
Atelier Pretiosa Verrassende kostbaarheden
Dorpsplein 18, 2995 BS Heerjansdam, tel.06-12553319
Facebook
 
Linkedin
 
Youtube
 
Website
 
Email


Email Marketing door ActiveCampaign