Share
Kunst voor elke bijzondere gebeurtenis en elke dag!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Beste ,

aan het begin van dit jaar stelde iemand aan mij de vraag of ik een zijden doek met een logo zou kunnen schilderen. Dit was, dit is een bijzondere vraag, elke keer weer.
Samen tastten wij af welke gebeurtenis de opdrachtgeefster tot deze vraag had gebracht en welke betekenissen voor haar met het geheel verbonden waren. Een bijzondere gebeurtenis, een bijzonder logo, veel betekenissen ineen, zo merkte ik.
Dezer dagen vindt de verdediging van het proefschrift (dat de aanleiding voor haar vraag en dit avontuur was geweest) plaats. Hiervan is het logo de illustratie, het uiteindelijke doek de verbeelding.
Het grote zijden doek is voor deze ene dag geschilderd, zijn betekenis geldt voor elke dag. Toen de opdrachtgeefster het doek ophaalde, vertelde zij dat zij het zo veel mogelijk wil dragen.
Bijzonder.........
 
 
Wil je meer weten over wat Atelier Pretiosa jou te bieden heeft ?
Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Amanda Lang
Atelier Pretiosa - Verrassende kostbaarheden
Facebook
 
Youtube
 
Website
 
Email


Email Marketing door ActiveCampaign